Skip to content

15,90 

Lunaria – Bucefalo Primitivo

Marjad

Primitivo.

Valmistamine

Erinevalt tavalistest veinidest, valmistatakse Bucefalo veine kuivatatud viinamarjadest. Taime külge kuivama jäetud viinamarjad eemaldatakse pärast hoolikat valimist ning pressitakse. Kestadel kääritamine kestab 3 kuud päeva terasvaadis.

Organoleptika

Rubiinpunase värvusega. Aroomis on tugevaid noote ploomist ning põldmarjast millele järgnevad vihjed vanillist ning tubakast. Maitse on tugev ning täidlane, tanniinsus on tasakaalustatud värskusega , järelmaitses on elegantselt mineraalne.

Sobivus

Sobib tugevate roogadega, punase liha ning  maksaga.

Sertifikaadid

Detailid

Aastakäik: 2020

Serveerimistemperatuur: 14-16 °C

Jääksuhkrusisaldus: 27 g/l

Alkoholisisaldus: 14,5%

Pudeli suurus: 750 ml

Päritolu: Orsogna veinitehas, Abruzzo, Itaalia

Laos

Lunaria veinid on väljendus nende inimeste loomingust, kes elavad loodusega kooskõlas. Viinamarja põllud asuvad Majella rahvuspargi nõlvadel, Orsogna küla ja seda ümbritsevate külade vahel.

Demeter on rahvusvaheline keskkonnaühendus, mis tagab üle maailma taime- ja loomakasvatuse biodünaamilise kvaliteedi. Biodünaamiline põllumajandus keelab keemiliste toodete (herbitsiidid, antiparasiidid, väetised) kasutamise: sel põhjusel saab Demeteri märki anda ainult orgaaniliselt sertifitseeritud ettevõtetele. Lunaria viinamarja kasvatajad on alates 2005. aastast harinud biodünaamilistel põhimõtetel.